Vanliga frågor

Här hittar du vanliga frågor och svar om muslinfiltar.

En muslinfilt är vävd i flera lager och blir bara mjukare och luftigare efter varje tvätt. En filt i muslin värmer bebisen i lagom temperatur utan att det blir för varmt och svettigt och kan användas som amningsfilt, snuttefilt, på skötbordet eller för att ge skugga i barnvagnen.

Nej, muslin är inte ett material i sig självt utan snarare en typ av vävteknik som ger ett lätt och luftigt tyg. Muslintyg är ofta tillverkat av bomull eller bambu, vilket gör det mjukt och andningsbart.

Det räcker såklart med 1 muslinfilt! Men om vi skulle tala ur erfarenhet som föräldrar är det praktiskt att ha 3-4 stycken babyfiltar på grund utav flertalet användningsområden (där vissa kräver en tvätt efter ett tag).

Accordion content.

Vill du vara med och ta fram den bästa baby filten på marknaden med oss?

Just nu arbetar vi med att ta fram våra egna muslinfiltar, tillverkade i Portugal – känt för sin högkvalitativa bomullsproduktion. Vi strävar efter att skapa den perfekta babyfilten, och för detta behöver vi er hjälp. Genom att ge oss era åsikter och feedback, bidrar ni till utvecklingen av denna produkt. Som tack för er medverkan kommer de utvalda föräldrarna att få slutprodukten hemskickad helt utan kostnad.

Observera: Vi kommer endast att välja ut ett begränsat antal föräldrar för detta projekt. Vi värdesätter din integritet och kommer inte att skicka skräppost eller oönskade erbjudanden. Du kommer enbart att kontaktas ifall du är en av de utvalda att bidra till vårt projekt och i så fall motta vår babyfilt som tack.