Vilka vi är och varför vi gör detta

Om oss

Muslinfilt.se är ett familjeägt företag grundat och drivet av oss, Max och Therese Lilliehöök. Vår verksamhet är en del av iCyber AB, och vi strävar efter att informera och erbjuda det bästa för föräldrar och deras barn.

Muslinfilt.se - Max Lilliehöök

Max Lilliehöök

Muslinfilt.se - Therese Lilliehöök

Therese Lilliehöök

Varför muslinfilt?

Vår resa började som nyblivna föräldrar, en tid fylld av beslut och val. Vi letade ständigt efter sätt att förenkla vår vardag och ge vårt barn det bästa. Känner du igen dig i sökandet efter den bästa barnvagnen eller den mest bekväma bärselen? I denna djungel av babyprodukter upptäckte vi muslinfilten – en enkel men så bra produkt. Idag är faktiskt det vår vanligaste rekommendation till nyblivna föräldrar, tack vare mångsidigheten och dess överkomliga pris.

Varför? En muslinfilt fyller flera funktioner men för att summera några av de viktigaste:

Den självklara babyfilten

  1. Hudvänlig: Muslinens naturliga fibrer är allergivänliga och skonsamma, perfekta för barnets känsliga hud.

  2. Miljövänligt: Vi rekommenderar bara filtar som är gjorda av 100% biologiskt nedbrytbar bomull, ett val som är bra både för ditt barn och vår planet.

  3. Mångsidighet: En muslinfilt är otroligt mångsidig, idealisk för allt från amning och måltider till att vara en trygg snuttefilt.

  4. Andningsbar: Den unika vävningen av muslin gör filten exceptionellt andningsbar, vilket säkerställer komfort och säkerhet för din baby i alla klimat.

  5. Långvarig Komfort: Muslinfilten blir mjukare med tiden och varje tvätt, vilket bevisar dess hållbarhet och kvalitet.

  6. Temperaturreglerande & Fuktabsorberande: En muslinfilt är perfekt för alla väderförhållanden, och hjälper till att hålla din baby torr och bekväm.

Vår verksamhet

muslinfilt.se är vår högsta prioritet alltid att tillhandahålla pålitlig, ärlig och användbar information till föräldrar. Vi förstår att föräldraskap är en resa fylld med beslut, och vi vill göra denna resa enklare och mer givande för dig.

För att upprätthålla integritet och öppenhet vill vi dela med oss av hur vår sida fungerar. Vi tillbringar tid på att noggrant undersöka, jämföra och har personligen utvärderat och testat olika muslinfiltar. De produkter vi rekommenderar är handplockade baserade på personlig erfarenhet, vi skulle endast föreslå något som vi själva med glädje skulle använda för våra egna barn.

När vi skriver om en produkt och erbjuder en länk till var du kan köpa den, mottar vi en liten provision om du väljer att klicka på länken och göra ett köp. Detta kostar inte dig någonting extra, men bidrar till att stödja vårt arbete på webbplatsen. Dessa medel går direkt tillbaka in i driften och utvecklingen av muslinfilt.se, vilket gör att vi kan fortsätta erbjuda värdefull information och råd.

Vi är även glada att meddela att vi snart kommer att lansera vår egen linje av högkvalitativa muslinfiltar, tillverkade i Portugal.

Vårt mål är att erbjuda dig det bästa av det bästa: produkter skapade med omsorg, kärlek och en osviklig hängivenhet till kvalitet.

portugal bomull muslinfilt

Låt oss göra föräldraskapets resa lite enklare, mjukare och varmare tillsammans!

Har du några frågor om vår verksamhet, de produkter vi rekommenderar eller är intresserad av ett potentiellt samarbete? Vi välkomnar alla förfrågningar och ser fram emot att höra från dig!

Information om företaget

Om iCyber AB
Grundades2019
Anställda2
BesöksadressVanadisvägen 24, 113 46 Stockholm
Telefonnummer0101821510
Emailhej[a]muslinfilt.se