Filtarna vi rekommenderar

Vi är en oberoende sida som skriver om muslinfiltar och dess användningsområden. Vi vill informera om att går ni via våra annonslänkar under bilderna får vi en liten ersättning per köp. Detta är såklart inget måste men uppskattas!

Då utbudet av olika typer av babyfiltar är stort vill vi göra det lite lättare för dig. Dessa rekommenderar vi!

3-Pack Swaddles Muslinfilt Pacific Paradise – Premium Alternativ

Pris: 549 kronor

Detta 3-Pack Swaddles Muslinfilt i Pacific Paradise har designats av experterna på muslinfiltar Aden + Anais med högsta fokus på att ge din lilla ögonsten den ultimata komforten under dagen och hela natten.

– Tillverkat av mjuk bomullsmuslin.
– Förtvättat innan leverans för att ge en extra mjuk känsla.
– Håller sig mjukt tvätt efter tvätt
– En bra filt är en absolut nödvändighet för ditt barn, och med en produkt från Aden + Anais är du garanterad högsta kvalitet och bästa möjliga komfort
– Kan användas som både snuttefilt, tvättlapp, sovfilt och mycket mer

Detta ingår:
– 3 x muslinfiltar.

– Varje mått: 120 x 120 cm.
– 100% bomull.
– Maskintvätt 40 grader.

Jollein Snuttefilt 3-pack – En bra och billig muslinfilt

Pris: 199 kronor

Denna mjuka och mysiga muslinfilt från Jollein i grönt och vitt med stilrena bladdetaljer har många användningsområden och kommer garanterat att agera räddaren i nöden både en och två gånger. Använd den som amningsskydd, solskydd över barnvagnen en solig sommardag eller varför inte som skydd från mat eller kräks? Eftersom paketet innehåller hela 3 stycken filtar kan du ha en för varje tillfälle och nära till hands i alla lägen.

Det tåliga, ekologiska materialet i bomull ligger mjukt och luftigt mot känslig babyhud och är givetvis giftfritt för en säker och trygg miljö för den allra minsta. Den mjuka designen med det stilrena och trendiga mönstret passar fint i de flesta inredningsstilar och du rengör filten enkelt i tvättmaskin.

Jollein arbetar uteslutande med tillverkare som är anslutna till Business Social Compliance Initiative (BSCI) för att säkerställa alla de etiska villkoren för bomullsarbetarna. Det ultimata valet för såväl stilsäkra, som medvetna föräldrar alltså!

Paketet innehåller: 3 stycken filtar
Storlek: 70 x 70 cm
Öko-tex certifierat material
Anslutna till Business Social Compliance Initiative (BSCI)
Tvättråd: Maskintvätt 60 grader

 

Mjuka muslinfiltar i 3-pack från Liewood – 100% ekologisk bomull

Pris: 269 kronor

Filtarna är tillverkade i 100% ekologisk bomull som är mjuk och skonsam mot barnets hud.

Filtarna är i fina färger med fina mönster som gör att de med fördel kan tas med vart man än ska. Filtarna har många användningsområden som exempelvis snuttefilt, tvättlapp eller tunn filt i vagnen/vaggan.

Material 100% ekologisk bomull
Mått per filt 60 x 60 cm
Maskintvättas i 40 grader
Kan krympa max 5%

 

Jollein Muslinfilt 115x115cm (2pack) – Hög kvalité

Pris: 369 kronor

En mjuk och härlig bambu muslinfilt med många funktioner från vårt populära varumärke Jollein. Du kan använda den som amningsskydd, solskydd över barnvagn, kräk skydd och haklapp. Den går också bra att använda för ”Swaddling” dvs att linda babyn i. Snuttefilten är en luftig, mjuk och behaglig filt för babyn. Maskintvätt 60 grader. Storlek 115x115cm. Jollein arbetar uteslutande med tillverkare som är anslutna till Business Social Compliance Initiative (BSCI) som är en garanti för etiska arbetsförhållanden för arbetarna.

Registrera dig för att bli informerad när vi släpper vår nya produkt